Tehtävämme: Auttaa sinua löytämään Seuraavan Rakkautesi!

NextLove perustettiin vuonna 2013 tarjoamaan täydelliset resurssit yksinhuoltajille ja avioeronneille vanhemmille sekä niille, jotka haluavat tavata heidät, ja löytää ja luoda pysyvästi tyydyttäviä parisuhteita. Olemme luoneet tämän yhteisön auttaaksemme sinua löytämään ihmisen, jonka kanssa aloittaa seuraavan luvun elämässäsi.

NextLove tekee uuteen henkilöön tutustumisesta turvallista ja hauskaa

Suuri joukko ammattilaisia on ​​omistautunut pitämään jäsenemme turvattuina ja voimme ylpeillä aidoilla käyttäjillä päivittäin. Henkilökuntamme valvoo jatkuvasti NextLove-sivustoa 24h vuorokaudessa varmistaaksemme käyttäjien täydellisen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden. Teemme myös helpoksi käyttäjien ilmoitukset epäilyttävistä toimista ja profiileista. Kaikki käyttäjät, jotka rikkovat Käyttöehtoja blokataan sivustolta välittömästi ja siirretään mustalle listalle (IP, sähköposti jne.).

Jotta voimme ylläpitää sivuston turvallisuutta, tulee nämä yksinkertaiset ​​vinkit pitää mielessä:

  • Ole aina äärimmäisen varovainen kommunikoidessasi jonkun tuntemattoman kanssa. Älä kerro sukunimeäsi tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja profiilissasi tai kun chattailet sinulle ennestään tuntemattoman henkilön kanssa. Jos joku vaatii sinulta näitä ​​tietoja, lopeta viestittely välittömästi ja tee tästä ilmoitus käyttämällä estä/raportoi -toimintoa, jotta voimme tehdä tarvittavat toimenpiteet.
     
  • Jos joku kysyy sinulta rahaa, on se selvä merkki petosyrityksestä ja tällainen jäsen tulee blokata ja ilmoittaa välittömästi asiakastukeen.
     
  • Kun päätät tavata jonkun kanssa henkilökohtaisesti, muista kertoa ystävälle tai perheenjäsenelle etukäteen minne olet menossa ja milloin heidän pitäisi odottaa sinua takaisin. On myös hyvä hankkia oma kuljetus ja tavata julkisella paikalla.

Kuulostaa melko yksinkertaista, eikö? Tärkeintähän on kuitenkin hauskanpito!