Alta löydät lisätietoja nykyisistä vaihtoehdoistamme (Huomaa, etteivät kaikki menetelmät ole käytettävissä kaikissa maissa. Jäsenyys-sivulta haluamasi jäsenyyspaketin valitsemalla näet, mitkä ovat käytettävissäsi. Mikäli maksutapaa ei löydy sivulta, emme tarjoa sitä ostojen tekoon käytettäväksi.)

Korttimaksut

Hyväksymme useita erilaisia kortteja: Visa, Mastercard, American Express ja Discover. (Huomioi, että VAIN nämä kortit hyväksytään kaikissa maissa.)

Tiliotteessasi näkyy nimi NextLove Ltd.

Entropay (pidetään korttimaksuna)

Entropay on virtuaalinen prepaid-Visa-kortti, jolla voit tehdä maksuja verkossa. Käy osoitteessa https://www.entropay.com/ saadaksesi virtuaalikortin muutamassa minuutissa. Kun olet rekisteröitynyt, voit siirtää rahaa pankkitililtäsi tai toiselta kortilta EntroPay-kortille. (Suurin osa yleisimmistä korttityypeistä hyväksytään.) Nyt voit käyttää virtuaalista Visaasi ostoksiin verkossa tai puhelimitse missä tahansa, missä näet Visan logon.

Paysafecard

Paysafecard on kuponkipohjainen ratkaisu. Syötä vain paysafecardin 16-numeroinen PIN-koodi sivustolle ja tee täysin anonyymi maksu. Anna postinumerosi / kaupunkisi osoitteessa www.paysafecard.com ja selvitä välittömästi, missä lähin paysafecard-myyntipisteesi sijaitsee.

Entercash

Entercash on verkkopankkiratkaisu. Valitse pankkisi ja kirjaudu verkkopankkiin maksun suorittamiseksi. Tilisi päivitetään välittömästi maksun jälkeen.

IDEAL

Ideal on reaaliaikainen maksutapa, joka käyttää samaa ympäristöä kuin oman pankkisi verkkopankkiympäristö. Korkeatasoinen turva toteutetaan kaksivaiheisella tunnistautumisella (2FA), kuten debit- tai pankkikorttiin perustuvalla challenge-response-avainkoodilla. Arkaluontoisia tietoja, kuten luottokortin numeroa, ei myöskään jaeta myyjäosapuolelle.

PayPal

PayPalin käyttöön liittyy monia etuja, jotka tekevät ostosten teosta helpompaa ja nopeampaa, tietosi samalla turvassa pitäen. Tarvitset vain sähköpostin ja salasanan maksaaksesi tai siirtääksesi rahaa PayPalin avulla. Sinun on vain liitettävä luotto-/debit-korttisi PayPal-tiliisi kerran.

GooglePlay tai iTunes

Nämä vaihtoehdot ovat saatavilla mobiililaitteilla ja tableteilla. Jos maksat Googlen tai Applen kautta, voit käyttää kaikkia maksutapoja, jotka toimittaja sallii ostosten tekoon sovelluksessa. Huomioi, että maksuihin Applen päästä kytkeytyvää automaattista uusintaa ei voi sulkea meidän päästämme. Jos tahdot, että jäsenyyttäsi ei uusita, tutustu seuraaviin linkkeihin: ITunes: https://support.apple.com/fi-fi/HT202039 GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=fi